Arculattervezés

Ahhoz, hogy egy márka professzionálisan kommunikáljon, elengedhetetlen, hogy ezt egységesen és következetesen tegye minden felületen, nem is beszélve az első benyomás kiemelkedő fontosságáról.

Arculattervezés során a márka komplett arculatát kialakítjuk, vagyis név- és szlogenjavaslatokat adunk, létrehozzuk annak logóját, illetve esetleges mutációit, meghatározzuk az arculati színeket és elemeket, rögzítjük a használandó betűtípust – mindezt egy harmonikus egységként keretbe foglalva, amit az arculati kézikönyvben rögzítünk.

Egy jól megtervezett arculat az employer branding szempontjából is óriási jelentőséggel bír, hiszen a munkavállalók könnyeben tudnak azonosulni egy modern, profi munkáltató benyomását keltő céggel.

Amiben segíteni tudunk: nagyarculat, kisarculat (pl logó, névjegykártya, bélyegző, levélpapír és boríték, molinó, roll-up, sajtófal, járműdekor stb.), csomagolástervezés, online arculat és webdesign, kiadványok.

Pár példa eddigi munkáinkból: komplett arculat és új weboldal az Invitech-nek, az ország egyik vezető információ- és kommunikációtechnológiai vállalatának; gasztro- és regionális kiadványok a Magyar Turisztikai Ügynökség számára; a Profield teljes arculatának megújítása; a Magyar Public Relations Szövetség 30. születésnapjára készített megújított arculat.