Integrált kampányok

Az integrált marketingkampányok célja egy adott üzenet egyidejű közvetítése többféle csatornán, platformon. Az eredmény maximalizálása érdekében ügynökségünk egyedi, márkára szabott és költséghatékony megoldásokat kínál B2B és B2C területen egyaránt.

A kommunikáció integráltságának az eszközök egymáshoz illesztésében és a médiafelületeken kínált tartalmakban is meg kell megvalósulnia, azok formáját pedig a felülethez kell igazítani. Az integrált marketingkampányok jól beazonosítható módon ugyanazt kommunikálják az adott médiafelületre szabott formában.

Az integrált kampányok használatával teljes körű márkaélményt teremthetünk, ami növeli a márkaismertséget, konverzióra ösztönöz, valamint olyan nyilvánosságot ad a márkának, ami növeli annak hitelességét, és magasabb számú eladásokat eredményez.

360 fokos marketingmegoldásaink: stratégia- és koncepcióalkotás, kampánytervezés, kreatív tervezés, szövegírás, grafikai munkák, reklámfilm-forgatás, social media management, influencer marketing, online fejlesztések, nyomdai és egyéb gyártások, in-store és outdoor aktivitások, rendezvények, vírusmarketing.