Rendezvények

Tapasztalt rendezvényszervező csapatunk több száz esemény lebonyolításával a háta mögött nem ismer lehetetlen feladatot. A tervezés első pillanatától kezdve a szervezésen át egészen a lebonyolítás végéig minden lépésünket az aprólékos, precíz munka jellemzi. Ennek pedig nem is lehet más eredménye, mint a tökéletes ügyfélelégedettség.

A rendezvényszervezés legelső pillanatától, vagyis az alapkoncepció kitalálásától számíthatnak ránk ügyfeleink. Legyen szó akár egy céges családi nap tematikájáról, a tökéletes rendezvényhelyszín kiválasztásáról, vagy éppen egy nagyszabású gálavacsora megrendezéséről, ügyfeleinknek mindig személyre szabott megoldásokkal állunk elő.

Minden rendezvényünkre egyedi programokkal, modern megoldásokkal, színvonalas műsorokkal és kreatív ajándékokkal készülünk, hogy a jelenlévők számára emlékezetessé tegyük az eseményt. Rendezvényeink állandó eleme a kifogástalan, színvonalas látvány- és a hangtechnika.

Szolgáltatásaink között szerepel a tervezés és kivitelezés is: megvalósítunk szinte bármilyen látványos dekorációt, egyedi standokat és jövőbe mutató installációkat.

Amiben segíteni tudunk – a teljesség igénye nélkül: céges és ügyfélpartik, családi és dolgozói napok, sportesemények, kiállítások, fesztiválmegjelenések, kitelepülések, megnyitóünnepségek, konferenciák, gyerektáborok szervezése.

Referenciáink között olyan rendezvények szerepelnek, mint például stratégiai konferencia és workshop szervezése a Penny dolgozóinak, nyílt nap diákok számára az Unilever bázisán, vagy a Wizz Air maratonjainak és félmaratonjainak lebonyolítása Európa-szerte.