Social media

Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, YouTube. A social media minden korosztály hétköznapjainak a szerves része, éppen ezért elengedhetetlen egy márka számára, hogy megjelenjen a közösségi térben – legalább ezen öt platform valamelyikén. Reklámügynökségünk social media divíziója mindig naprakész a legújabb trendekkel kapcsolatban, így a tartalomgyártás, a hirdetéskezelés és a management is egy kézben tud összpontosulni csapatunknál.

Ügyfeleink mindenben számíthatnak ránk, ami a közösségi médiás jelenlétüket érinti. Legyen szó egy új csatornán történő megjelenésről vagy akár valamely social media platformon való jelenlétük teljes megújításáról, mindenben van tapasztalatunk.

A social stratégia kialakítása mellett annak megvalósításában is jártasak vagyunk, és a folyamatos tartalomgyártás mellett időszakos kampányokat is menedzselünk. A hirdetések futtatása és folyamatos monitorozása is eszköztárunk része, így bármikor tudjuk finomhangolni a rendszert a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

Az évek során számtalan márka always on közösségi médiás megjelenéséért feleltünk. Ügyfeleink között tudhatjuk például a Liberót, a Libresse-t és a Pólus Centert is.